Навіщо та від чого потрібно очищати воду
Зазвичай ресторани й кафе під’єднуються до загальної системи водопостачання, тобто використовують водопровідну воду. Через поганий стан очисних систем вона містить дуже багато шкідливих домішок. Зворотний осмос для кафе допоможе позбутися солей важких металів, механічних часток, хімічних речовин, бактерій.
Очищення води в закладах громадського харчування необхідне для безпеки. У водопровідній рідині міститься багато:
бактерій;
вірусів;
паразитів.
Усі ці мікроорганізми здатні спричинити алергію чи отруєння. Відповідальні ресторани й кафе використовують тільки очищену воду. В такому випадку вони можуть гарантувати, що готові страви повністю безпечні для відвідувачів.
Комерційний фільтр зворотного осмосу забезпечить якість та оптимальний смак напоїв. Якщо використовувати воду з надлишком хлору і важких металів, то чай, кава або коктейль матимуть неприємний присмак. Також установки для очищення продовжать термін служби техніки, адже через контакт із рідиною, яка містить багато кальцію, на деталях кавоварок та іншого обладнання з’являється накип.
Очищена вода позитивно впливає на смак страв, які готують у ресторані. Це особливо стосується супів, соусів тощо. Заклад, який турбується про чистоту рідини, завжди матиме хорошу репутацію та привертатиме увагу відвідувачів.